domingo, 28 de abril de 2013

Chocolade tiramisu (USA)

Chocolade tiramisu



Ingredientes :


Ingredientes :

150 ml sterke koffie (espresso mag ook)

2 eetlepels AmarettoAmaretto + extra

1 doos boudoirkoekjes (lange vingers

4 eiwitten

1 snuifje zoutZout

200 gr mascarpone

4 eetlepels poedersuiker

150 gr donkere chocolade

3 koffielepels cacaopoeder



Preparação:

Preparação:

Klop de eiwitten (stijf) op tot sneeuw. Meng de mascarpone met de poedersuiker en spatel er voorzichtig de opgeklopte eiwitten onder. Smelt de chcocolade au bain marie en spatel het voorzichtig onder de rest. Meng de koffie met de amaretto in een diep bord en haal er de boudoirkoekjes door en leg lagen koekjes en mascarpone tot boven. Besprenkel na elke laag koekjes wat amaretto. Eindig met mascarpone, dek af met plastiekfolie en plaats 4 uur in de ijskast. Zeef nu de cacaopoeder over de tiramisu en spuit 4 mooie toefjes slagroom bovenop de tiramisu en strooi nogmaals een dun laagje chocoladepoeder, ditmaal op de toefjes slagroom.
525035_Save 10 Percent At SuppliesOutlet.com

  © Template Recipes